Taizé — Dagtekst
  • vr. 5 juni
    Paulus schreef: Houd Jezus Chris­tus in gedachten, die uit de dood is opgewekt. Om hem ben ik zelfs als een mis­dadi­ger gevan­gengezet. (2 Tim 2:813)

VROUWEN­CAFÉ — Het vrouwen­café gaat de orig­inele vlo­ertegels uit de kerkzaal ver­sieren met een herf­st­boeketje! Op don­derdag 21 novem­ber staat het bloe­menteam weer klaar in het vrouwen­café van de Kruiskerk. Via de mail hoor­den de stam­gas­ten dat ze er op tijd bij moesten zijn, want het aan­tal plaat­sen is beperkt. Het café kon niet meer tot het eind in onzek­er­heid zit­ten over hoeveel vrouwen zouden gaan komen.

Ze moeten een hand­ige tas of doos meen­e­men om het zaakje mee terug te kun­nen ver­vo­eren. Verder ook een knip­schaartje en een scherp mesje om de tak­jes te kun­nen afknip­pen of –sni­j­den. Op de foto in de bijlage was het te maken bloem­stukje al te bewon­deren, al is het wel een beetje afhanke­lijk van wat er op het moment te verkri­j­gen is in de bloe­men­zaak en vanuit de tuin. Het wordt in elk geval weer super­mooi. En natu­urlijk staat er zoals gebruike­lijk ook weer een goeie bak koffie of thee (mmmm met wat lekkers) te wachten. Dit e-​mailadres wordt beveiligd tegen spam­bots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bek­ijken.

Geen afbeeldingenGere­formeerde Kruiskerk Wezep
Kerk­weg 6
8091 GA Wezep
038376 16 28
Info@​Kruiskerk-​Wezep.​nl

Postadres:
Hort­en­si­as­traat 13
8091 VB Wezep

Predikant:
Ds. J.J.N. Wilmink
Elias Beeck­manstraat 2
8091 WE Wezep
038844 45 20
Predikant@​Kruiskerk-​Wezep.​nl

Show­cases

Header Color

:

Con­tent Color

: