• vr. 6 decem­ber
    Jakobus schreef: Wie in ver­lei­d­ing komt, moet niet bew­eren: “Die ver­lei­d­ing komt van God.” Want God stelt nie­mand aan ver­lei­d­ing bloot, zoals hij zelf ook niet door iets slechts in ver­lei­d­ing kan wor­den gebracht. (Jak 1:1215)

VANUIT DE KINDERN­EVEN­DI­ENST — Hallo jon­gens en meis­jes, Op zondag 1 decem­ber begin­nen we met ons adventspro­ject “God maakt een nieuw begin.” We lezen de mooie ver­halen uit Lucas:

1e advent: Een zoon voor Zacharias.

Het reukof­fer staat cen­traal en we gaan een mobile maken met geurza­k­jes.

2e advent: Gabriël komt bij Maria.

We gaan een houten hart ver­sieren met een luikje erop, waarop we Gabriël en Maria zien.

3e advent: Het lied van Maria

We denken aan een lied en muziek, dus gaan we een ker­stk­lokje maken.

4e advent: Johannes wordt geboren.

Het thema schri­jven staat cen­traal, want de vader van Johannes kon niet meer praten. Jul­lie kri­j­gen wat leuks wat hele­maal bij het ver­haal past.

1e kerstdag

Dan gaan we de geboorte van de Here Jezus vieren met wat lekkers, mooie muziek en gezelligheid!

Het belooft weer een mooie bij­zon­dere tijd te wor­den. Wij hebben er zin in en jul­lie hopelijk ook!

Tot ziens in de kindernevendienst!