Taizé — Dagtekst
  • vr. 5 juni
    Paulus schreef: Houd Jezus Chris­tus in gedachten, die uit de dood is opgewekt. Om hem ben ik zelfs als een mis­dadi­ger gevan­gengezet. (2 Tim 2:813)

ADVENTS­MAALTIJDVri­jdag 6 decem­ber om 18.00 uur wordt de advents­maaltijd gehouden. We hebben er dit jaar opnieuw voor gekozen om het te com­bineren met de “Meer dan Maaltijd”, die ook op deze datum zou plaats vin­den. De lei­d­ing is in han­den van de maalti­jd­groep. Uit­er­aard zijn er deze avond geen kosten aan ver­bon­den. De sfeer zal in het teken staan van Advent, door een med­i­tatie en liederen. U bent van harte uitgen­odigd voor deze avond. U kunt zich opgeven tot maandag 2 decem­ber via het for­mulier in het med­edelin­gen­blad, via de mail of telefonisch.

Heeft u een dieet of heeft u ver­voer nodig, meld dit bij opgave. In de ont­moet­ing­shal komt een bus/​doos te staan waar de for­mulieren in kun­nen. Jel­lie Statema Dit e-​mailadres wordt beveiligd tegen spam­bots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bek­ijken., Gerda Hert­sen­berg Dit e-​mailadres wordt beveiligd tegen spam­bots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bek­ijken. Vrien­delijke groet Gerda Hert­sen­berg “Meer dan Maaltijd”

Geen afbeeldingenGere­formeerde Kruiskerk Wezep
Kerk­weg 6
8091 GA Wezep
038376 16 28
Info@​Kruiskerk-​Wezep.​nl

Postadres:
Hort­en­si­as­traat 13
8091 VB Wezep

Predikant:
Ds. J.J.N. Wilmink
Elias Beeck­manstraat 2
8091 WE Wezep
038844 45 20
Predikant@​Kruiskerk-​Wezep.​nl

Show­cases

Header Color

:

Con­tent Color

: