• vr. 6 decem­ber
    Jakobus schreef: Wie in ver­lei­d­ing komt, moet niet bew­eren: “Die ver­lei­d­ing komt van God.” Want God stelt nie­mand aan ver­lei­d­ing bloot, zoals hij zelf ook niet door iets slechts in ver­lei­d­ing kan wor­den gebracht. (Jak 1:1215)

ADVENTS­MAALTIJDVri­jdag 6 decem­ber om 18.00 uur wordt de advents­maaltijd gehouden. We hebben er dit jaar opnieuw voor gekozen om het te com­bineren met de “Meer dan Maaltijd”, die ook op deze datum zou plaats vin­den. De lei­d­ing is in han­den van de maalti­jd­groep. Uit­er­aard zijn er deze avond geen kosten aan ver­bon­den. De sfeer zal in het teken staan van Advent, door een med­i­tatie en liederen. U bent van harte uitgen­odigd voor deze avond. U kunt zich opgeven tot maandag 2 decem­ber via het for­mulier in het med­edelin­gen­blad, via de mail of telefonisch.

Heeft u een dieet of heeft u ver­voer nodig, meld dit bij opgave. In de ont­moet­ing­shal komt een bus/​doos te staan waar de for­mulieren in kun­nen. Jel­lie Statema Dit e-​mailadres wordt beveiligd tegen spam­bots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bek­ijken., Gerda Hert­sen­berg Dit e-​mailadres wordt beveiligd tegen spam­bots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bek­ijken. Vrien­delijke groet Gerda Hert­sen­berg “Meer dan Maaltijd”