• di. 31 maart
    Blijf bid­den en blijf daar­bij waakzaam en dankbaar. (Kol 4:26)

ZEND­INGSER­F­GOED­KALEN­DER 2020Een mooie kalen­der voor het hele jaar is de Zend­ingser­f­goed­kalen­der, die voor het eerst ver­scheen in 2015. Deze geldt min of meer als de ver­vanger van de vertrouwde Missie Zend­ingskalen­der. De kalen­der 2020 met als thema ‘Thomas kan het niet geloven’, toont ons Bij­belse ver­halen zoals deze geschilderd zijn door mevrouw Jayashree Jaya­paul uit Madu­rai in het zuiden van India. De kalen­der geeft verder een intro­duc­tie in de geschiede­nis van India en gaat ook in op de geschiede­nis van de zend­ing vanaf de Thomas chris­te­nen, de lat­ere komst van rooms-​katholieken en de jon­gere kerken die door de protes­tantse zen­delin­gen wer­den gesticht.

De Zend­ingser­f­goed­kalen­der 2020 is er voor alle kerken en wordt door Kerk in Actie aan­bev­olen. De nieuwe kalen­der 2020 kost € 9,- per stuk (+ verzend­kosten). Bestellen kan via de web­site: https://​www​.zend​ingser​f​goed​.nl/​z​e​n​d​i​n​g​s​e​r​f​g​o​e​d​k​a​l​e​n​d​e​r​-​2020. Namens de Com­missie ZWO, Jan Viss­cher – secretaris