• vr. 6 decem­ber
    Jakobus schreef: Wie in ver­lei­d­ing komt, moet niet bew­eren: “Die ver­lei­d­ing komt van God.” Want God stelt nie­mand aan ver­lei­d­ing bloot, zoals hij zelf ook niet door iets slechts in ver­lei­d­ing kan wor­den gebracht. (Jak 1:1215)

ADVENTSKALEN­DER 2019De Protes­tante Kerk heeft voor de komende Adventspe­ri­ode, die begint op 1 decem­ber, weer een kalen­der gemaakt, met als thema: ‘geef licht’. Deze Adventskalen­der neemt u/​jou mee op weg naar Kerst. In 25 dagen kun­nen we ont­dekken wat de bij­bel ons wil vertellen over Jezus en hoe we zelf een licht voor anderen kun­nen zijn. In tegen­stelling tot voor­gaande keren heeft de ZWO dit jaar geen Adventskalen­ders ingekocht, maar dient u zelf een exem­plaar aan te vra­gen. De kalen­der is dan gratis.

Bestellen kan via de web­site: https://​petrus​.protes​tantsek​erk​.nl/​a​d​v​e​n​t​s​k​a​l​e​n​d​e​r​-​2019. Namens de Com­missie ZWO, Jan Viss­cher – secretaris