• vr. 6 decem­ber
    Jakobus schreef: Wie in ver­lei­d­ing komt, moet niet bew­eren: “Die ver­lei­d­ing komt van God.” Want God stelt nie­mand aan ver­lei­d­ing bloot, zoals hij zelf ook niet door iets slechts in ver­lei­d­ing kan wor­den gebracht. (Jak 1:1215)

APPELS VOOR EEN GOED DOEL - De fam­i­lie Eib­rink, De Bul­ten 10, heeft nog een voor­raad onbespoten Goudreinet­ten over, die ze beschik­baar stelt aan de Com­missie ZWO voor verkoop en de opbrengst daar­van voor een goed doel te bestem­men. Als doel hebben we gekozen:Kinder­vakantieweken voor vluchtelin­gen. Dit is een project van Vluchtelin­gen­Werk Ned­er­land dat onder­s­te­und wordt door Kerk in Actie. De appels zijn bij de fam. Eib­rink te koop voor 1,00 per kilo, zolang de voor­raad strekt. Mede afhanke­lijk van de opbrengst van de verkoop, zal de Com­missie ZWO ook zelf een finan­ciële bij­drage aan dit doel geven, zodat we op een mooi totaalbedrag uitkomen.

Met het kopen van deze appels kun­nen we, ook op kleine schaal, onder­s­te­un­ing bieden aan dit mooie en goede doel. Nb. Meestal is er wel iemand van de fam. Eib­rink aan­wezig als u appels gaat halen, maar eerst even bellen kan natu­urlijk ook. Namens de Com­missie ZWO, Jan Viss­cher – secretaris