• vr. 6 decem­ber
    Jakobus schreef: Wie in ver­lei­d­ing komt, moet niet bew­eren: “Die ver­lei­d­ing komt van God.” Want God stelt nie­mand aan ver­lei­d­ing bloot, zoals hij zelf ook niet door iets slechts in ver­lei­d­ing kan wor­den gebracht. (Jak 1:1215)

VAN DE COM­MISSIE ZWO — Kaarse­n­ac­tie voor AMNESTY aanstaande zondag 17 novem­ber — Graag willen wij uw aan­dacht vra­gen voor de jaar­lijkse kaarse­n­ac­tie van de ZWO ten beho­eve van Amnesty Inter­na­tional aanstaande zondag. Op zondagocht­end zal in de hal van de Kruiskerk weer een stand staan waar ver­schil­lende soorten kaarsen, kaarten en andere zaken te bestellen zijn bij de daar aan­wezige mensen van Amnesty Inter­na­tional — Wezep of bij één van de leden van de ZWO-​commissie. Eve­nals vorig jaar kun­nen de kaarsen of andere spullen weer gelijk meegenomen worden.

Ophalen op een doorde­weekse avond is dus niet nodig. Betalen kan con­tant of er wordt een briefje meegegeven met het te betalen bedrag en het bankreken­ingnum­mer. Met het kopen van deze kaarsen ste­unen wij het werk van Amnesty Inter­na­tional en komen we op voor de bood­schap van een eerlijke en recht­vaardige wereld, vri­jheid voor iedereen met gelijke rechten en kansen. Van harte aan­bev­olen. Namens de Com­missie ZWO, Jan Viss­cher – sec­re­taris