• vr. 6 decem­ber
    Jakobus schreef: Wie in ver­lei­d­ing komt, moet niet bew­eren: “Die ver­lei­d­ing komt van God.” Want God stelt nie­mand aan ver­lei­d­ing bloot, zoals hij zelf ook niet door iets slechts in ver­lei­d­ing kan wor­den gebracht. (Jak 1:1215)

STA­GIAIR ARJEN UIL STELT ZICH VOOR- Beste gemeen­tele­den van de Kruiskerk te Wezep. Mijn naam is Arjen Uil. Ik zit in het laat­ste jaar van mijn studie GPW (the­olo­gie) op de viaa te Zwolle. In ver­band met een minor ron­dom het werken in de PKN loop ik vanaf sep­tem­ber stage op jul­lie pio­nier­splek in word­ing: Kruis­punt Wezep. Ik draai mee in het pio­nier­steam, ik loop mee met jul­lie predikant (Han Wilmink) en zal aan­wezig zijn op de pio­nier­savon­den die we spe­ci­aal voor leden van de Kruiskerk en Pauluskerk organiseren.

Ik zal me even kort voorstellen. Ik ben 32 jaar gele­den geboren in Swifter­bant. Al vanaf jonge leeftijd ben ik erg betrokken geweest bij het werk in de kerk. Dit heeft mij ook doen besluiten om de hbo-​studie the­olo­gie te starten. Iets meer dan drie jaar gele­den heb ik mijn huidige vrouw in Zwolle ont­moet. Ik was naar Zwolle ver­huisd in ver­band met mijn studie, maar het ont­moeten van mijn vrouw was iets moois wat als gevolg van deze keus op mijn pad kwam. Op 11 mei 2019 zijn we getrouwd en op dit moment wonen we samen in Wezep. Ik vind het mooi dat er een pio­nier­splek in word­ing in Wezep is en vindt het mooi om hier mijn steen­tje aan bij te dra­gen. Vrien­delijke groet, Arjen