• ZON. 20 okto­ber
    Jezus zegt: Zal God niet zeker recht ver­schaf­fen aan hen die dag en nacht tot hem roepen? (Lc 18:78)

Bij­bels Culi­nair voor leden van de Paulus– en Kruiskerk — “Een avond Bij­bels culi­nair is samen koken, samen geni­eten van maal en ver­haal, is proeven hoe goed de Bij­bel smaakt!” Aldus Han Wilmink, in (kerke­lijk) Ned­er­land vooral bek­end als ‘de kook­dom­i­nee.’ Op vri­jdag 15 novem­ber en vri­jdag 13 decem­ber organ­iseert het pio­nier­steam in word­ing exclusief voor leden van de Paulus– en Kruiskerk een avond Bij­bels Culi­nair. Als pio­nier­steam willen we graag als eerste onze eigen kerkle­den laten ervaren wat we gaan doen! Zo krijg je een indruk van wat Pio­nieren onder de vlag van “Kruis­punt Wezep, ont­moeten rond maal en ver­haal” gaat inhouden.

Het is onze bedoel­ing dat de deel­ne­mers na afloop met een schat aan nieuwe smaken en ervarin­gen huiswaarts gaan. Eerst gaat een groep kok­ers aan de slag om de vijf gan­gen voor te berei­den en later sluiten de eters bij hen aan. Samen lekker en bij­zon­der koken is al een feest. En na het koken, aan tafel zorgt onze kook­dom­i­nee voor ‘gekruide’ ver­halen! Door de com­bi­natie van maal èn ver­haal onder­scheidt ‘Bij­bels Culi­nair’ zich van andere kookavon­den. Er wordt zoveel mogelijk duurzaam gekookt. Met veg­e­tar­iërs kan reken­ing wor­den gehouden. Geef het door met uw opgave! De prijs is een spe­ciale ken­nis­mak­ing­sprijs en inclusief een glas wijn. Geef de avond van uw voorkeur op en geef ook door of u –als tweede keuze– op de andere datum ook kunt.

Plaats: Rond het kookei­land in de Kruiskerk (Kerk­weg 6)
Wan­neer: Op vri­jdag 15 novem­ber of vri­jdag 13 decem­ber.
Aan­vang kok­ers: 16.00 uur en om 18.30 uur begint het diner voor hen die alleen komen eten. Max­i­maal 15 kok­ers en 40 eters per avond.
Prijs: 15 Euro, con­tant mee te nemen op de avond zelf.
(of via inteken­li­jsten in de kerken)
Vol is vol! Mis het niet! Opgave tot 1 week voor de datum!