• vr. 6 decem­ber
    Jakobus schreef: Wie in ver­lei­d­ing komt, moet niet bew­eren: “Die ver­lei­d­ing komt van God.” Want God stelt nie­mand aan ver­lei­d­ing bloot, zoals hij zelf ook niet door iets slechts in ver­lei­d­ing kan wor­den gebracht. (Jak 1:1215)

Nieuwe Kruiskerk Kerk-​app! — Enkele jaren gele­den zijn we als Kruiskerk ges­tart met de app die we via de PKN kon­den gebruiken. De Kruiskerk was, mede dankzij ds. Pieter­jan de Buck, een van de meest actieve gebruik­ers bin­nen de PKN. Op de piek ruim 700 gebruik­ers. Zoals bek­end is de PKN helaas gestopt met het aan­bieden van de app en waren wij als kerk genoodza­akt na te denken of en zo ja hoe we verder willen met een app. Nadat begin van dit jaar is besloten dat we graag door willen gaan is een peri­ode van zoeken, keuzes maken en bouwen van een app gestart.

Dit heeft gere­sul­teerd in een eigen Kruiskerk app! Na een proef­pe­ri­ode van afgelopen zomer is de app vri­jwel af. Vri­jwel, want er is altijd ruimte voor ver­be­ter­ing en verder testen ????. Deze app kan nl veel meer dan de vorige ver­sie van de PKN. Helaas is de app op dit moment alleen nog beschik­baar voor Android, later dit jaar hopelijk ook voor Apple. Bij Apple zijn de pro­ce­dures wat langer. Het is eigen­lijk heel sim­pel: ga naar de Play Store, zoek op “Kruiskerk”, installeer de app en meldt je aan. Op ter­mijn kri­j­gen alleen aangemelde gebruik­ers bepaalde infor­matie wel te zien en bli­jft dit onzicht­baar voor anon­ieme gebruik­ers. Heb je vra­gen of opmerkin­gen, tips of andere reac­ties? Laat het a.u.b. weten! Veel suc­ces en plezier. Kruiskerkapp: De Kruiskerk in uw broekzak. Sjo­erd Bouma. Dit e-​mailadres wordt beveiligd tegen spam­bots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bek­ijken.