• ZON. 18 augus­tus
    Jezus zegt: Ik ben gekomen om op aarde een vuur te ontsteken, en wat zou ik graag willen dat het al brandde! (Lc 12:4953)

Pinksterbloe­me­n­ac­tie 2019 — Zoals de afgelopen jaren, wor­den ook dit jaar weer op de zater­dag voor Pinksteren bloe­men uitgedeeld bij super­mark­ten in Wezep. De bloem, een witte roos, wordt als (Pinkster)groet aan mensen gegeven. Bij het over­handi­gen van deze roos, wordt gevraagd of de ont­vanger deze weer wil doorgeven aan iemand die een extra beetje aan­dacht nodig heeft, een opkikkertje. Pas wan­neer men vraagt van wie, en waarom ze de roos kri­j­gen wordt verteld dat dit namens de Paulus– en de Kruiskerk gebeurt.

Ieder jaar krijg je als “bloemen-​uitdeler” de meest uiteen­lopende reac­ties en ontstaan er soms boeiende gesprekken. Zo blijkt een klein gebaar, een grote uitwerk­ing te kun­nen hebben. Dit jaar gaan we dit op zater­dag 8 juni doen tussen 10.00u en 10.30 uur én tussen 10.30 en 13.00u Wilt je dit ook eens meemaken en helpen bij het uit­de­len, doe dan even een berichtje aan Dit e-​mailadres wordt beveiligd tegen spam­bots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bek­ijken.Je kunt je opgeven voor één of beide tijd­stip­pen. Lute Beute