Taizé — Dagtekst

JEUGDIGE ZANGERS GEVRAAGD VOOR KER­STAVOND KRUISKERK! — Nee, je hoeft geen zui­v­ere zan­gli­jster te zijn om één lied mee te zin­gen in wat een heel bij­zon­dere ker­stavond in de Kruiskerk belooft te wor­den. We zoeken een aan­tal jon­geren zo van 1016 jaar die het leuk en span­nend lijkt om in de dienst van 22.00 uur een ker­stlied te zin­gen. Geen moeil­ijke opdracht wel een heel leuke!

Die avond, 24 decem­ber, oefen je even samen van te voren en dan komt het goed! Je kri­jgt hulp van het schit­terende koor Choral dat onder lei­d­ing staat van top­mu­si­cus Henk Ruiter uit Ommen. De hele dienst kri­jgt een spe­ciale en aansprek­ende vorm en inhoud dankzij de input van Henk Ruiter en Choral. In Ommen heb ik meerdere malen de ker­stavon­den samen met hen inge­vuld, in Ommen is dat een begrip gewor­den met altijd een stam­pvolle kerk (meer dan 1000 kerk­gangers) op ker­stavond als resul­taat. Prachtig dat Henk Ruiter meteen “Ja” zei toen ik hem een jaar gele­den vroeg om op Ker­stavond 2018 naar Wezep te komen. Mis het niet! Ds. Han Wilmink.

O, ja geef je op bij mij: Dit e-​mailadres wordt beveiligd tegen spam­bots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bek­ijken. of bij Jan Koele: Dit e-​mailadres wordt beveiligd tegen spam­bots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bek­ijken.

Geen afbeeldingenGere­formeerde Kruiskerk Wezep
Kerk­weg 6
8091 GA Wezep
038376 16 28
Info@​Kruiskerk-​Wezep.​nl

Postadres:
Hort­en­si­as­traat 13
8091 VB Wezep

Predikant:
Ds. J.J.N. Wilmink
Elias Beeck­manstraat 2
8091 WE Wezep
038844 45 20
Predikant@​Kruiskerk-​Wezep.​nl

Show­cases

Header Color

:

Con­tent Color

: