• do. 23 mei
    Mozes zei tot God: “Stel dat ik tegen de mensen zeg dat de God van hun vooroud­ers mij ges­tu­urd heeft, en ze vra­gen: ‘Wat is de naam van die God?’ Wat moet ik dan zeggen?” Toen antwo­ordde God hem: “Ik ben die er zijn zal. Zeg daarom tegen hen: Ik zal er zijn heeft mij naar u toe ges­tu­urd.” (Ex 3:115)

Welkom op de web­site van de gere­formeerde kerk ‘Kruiskerk’ Wezep – Hat­te­mer­broek in Wezep. De Kruiskerk is een gemeente van de Protes­tantse Kerk in Ned­er­land. Ons motto is: ‘een meelevende gemeente’. Dit proberen wij tot uit­drukking te laten komen in de kerk­di­en­sten, pas­toraat en andere activiteiten die wij organ­is­eren. Benieuwd gewor­den wat de Kruiskerk te bieden heeft? Kijk dan gerust verder op deze web­site! Je bent ook van harte welkom bij de zondagse ere­di­en­sten in de Kruiskerk. Kijk voor de aan­vangsti­j­den van dien­sten en andere activiteiten op deze website.