Twee keer per maand, de eerste en derde zondag wordt er voor en door jon­geren een jeugd­di­enst geor­gan­iseerd, afwis­se­lend in de Kruiskerk en in de Pauluskerk.
Per jaar wordt gew­erkt met een jaarthema waar­van het thema per dienst wordt afgeleid.

Tij­dens de voor­berei­d­ing wordt nagedacht over dit thema en wor­den de liederen, gedichten, schriftlez­ing en andere zaken bespro­ken en wordt de liturgie opgesteld.

De muziek tij­dens de jeugd­di­en­sten wordt over het alge­meen ver­zorgd door bek­ende gospel­bands als GROW, Praiseman5, Seven, The Ser­vants of Trans­mis­sion, maar ook nieuw tal­ent kri­jgt een kans.

Contactinformatie:

Dit e-​mailadres wordt beveiligd tegen spam­bots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bek­ijken. of Dit e-​mailadres wordt beveiligd tegen spam­bots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bek­ijken.

Social media:
Twit­ter: @JDC-Wezep
Face­book: http://​www​.face​book​.com/​p​a​g​e​s​/​J​D​C​-​W​e​z​e​p​/​135526883232378