• ZON. 17 feb­ru­ari
    Jezus richtte zijn blik op zijn leer­lin­gen en zei: Gelukkig jul­lie die arm zijn, want van jul­lie is het koninkrijk van God. (Lc 6:2023)

VOORAANKONDIG­ING VERKOOP KERK­BANKEN EN VLO­ERTEGELS — In het artikel van de ren­o­vatiecom­missie heeft u al kun­nen lezen dat de ren­o­vatie van de kerk(zaal) start op 23 april. Het CvK is ook nog steeds bezig om prak­tis­che zaken te rege­len, zoals de verkoop van de kerk­banken en vlo­ertegels. We hebben con­tacten met diverse geïn­ter­esseerde par­ti­jen die de banken en tegels willen opkopen. Uit­er­aard kri­j­gen geïn­ter­esseerde gemeen­tele­den eerst de kans om kerk­banken of vlo­ertegels te kopen.

In het vol­gende kerk­blad kunt u lezen op welke manier en tegen welke voor­waar­den en prijs u kerk­banken en vlo­ertegels kunt kopen. De opbreng­sten van de verkoop komen ten goed aan de ren­o­vatie. Theo van Unen Dit e-​mailadres wordt beveiligd tegen spam­bots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bek­ijken. 0610664171