• ZON. 17 feb­ru­ari
    Jezus richtte zijn blik op zijn leer­lin­gen en zei: Gelukkig jul­lie die arm zijn, want van jul­lie is het koninkrijk van God. (Lc 6:2023)

BESTEL NU UW HUIS­PAASKAARSEN: BESTELLEN KAN TOT EN MET 10 MAART — Op 21 april is het Pasen. Tra­di­tiegetrouw steken we dan de nieuwe Paaskaars voor het eerst aan. Voor 2019 hebben we gekozen voor een Paaskaars met het reliëf ver­bon­den­heid. Het reliëf is een rood kruis in com­bi­natie met vier mensen, uit­gevo­erd in vier kleuren (rood, blauw, geel en groen), onder­ling van elkaar afhanke­lijk en ver­bon­den in Chris­tus de Heer. Van 3 feb­ru­ari tot en met 10 maart kunt u uw huis­paarskaars bestellen.

In de hal van de kerk hangt de bestel­poster waarop u uw bestelling kunt noteren. Op de bestel­poster staan ook de andere huis­paaskaarsen afge­beeld. Meer infor­matie via Theo van Unen: 0610664171 of Dit e-​mailadres wordt beveiligd tegen spam­bots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bek­ijken.. U mag uw bestelling ook via e-​mail doorgeven. Ver­meld in uw bestelling uw naam– en adres­gegevens en de gewen­ste huis­paaskaars (reliëf en for­maat). Theo van Unen Dit e-​mailadres wordt beveiligd tegen spam­bots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bek­ijken. 0610664171