• ZON. 16 decem­ber
    Johannes de Doper zei: Ik doop jul­lie met water, maar er komt iemand die meer ver­mag dan ik; ik ben zelfs niet goed genoeg om de riem van zijn san­dalen los te maken. Hij zal jul­lie dopen met de heilige Geest en met vuur. (Lc 3:1522)

LITURGIEGROEP NIEUW — De ere­di­en­sten op zondag voor­berei­den is tot nu toe voor 99% een zaak van de predikant in onze kerk, van mij dus, Han Wilmink. Maar ik zou het toe­juichen wan­neer meer mensen voor input zouden zor­gen. Dan denk ik aan de liederen keuze, gebe­den, beam­er­beelden, cre­atieve gedachten over de vor­mgev­ing van de dienst, maar ook aan het aan­dra­gen van thema’s die vol­gens jou eens aan de orde zouden moeten komen.

Daarom denk ik aan een soort liturgiegroepje dat voor input kan zor­gen. Samen de dienst uit­maken, dus. Het is niet de bedoel­ing om bij elkaar te komen om te ver­gaderen om het ver­gaderen, maar om con­creet op afroep bij elkaar te komen. Denk aan een fre­quen­tie van 56 keer per jaar. Lijkt het je wat? Geef je op via Dit e-​mailadres wordt beveiligd tegen spam­bots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bek­ijken. (N.B. de mail via de Kruiskerk, werkt vaak niet naar behoren, daarom gebruik deze!)

Warme groet ds. Han Wilmink

Poster_Gezamenlijke_Kerstviering_maandag_24_december_2200_uur_Kruiskerk.jpg