• ZON. 18 novem­ber
    Jezus zegt: Hemel en aarde zullen verd­wi­j­nen, maar mijn woor­den zullen nooit verd­wi­j­nen. (Mc 13:2432)

PAS­SAGE AFDEL­ING WEZEP/​HAT­TE­MER­BROEK — Op maanda­gavond 26 novem­ber 2018 komen de leden van Pas­sage bijeen in de Ont­moet­ing­shal van de Kruiskerk. De avond begint om 19.45 uur. De spreker op deze avond is Prof. Dr. D. Post. U kent dok­ter Post vast wel als (voor­ma­lig) huis­arts in Wezep. Prof. Dr. Post is emeritus-​hoogleraar Sociale Geneeskunde. Het onder­w­erp voor deze avond is: “Kwets­baar geheugen”.

Dr. Post zal ons in zijn lez­ing onder andere uit­leggen wat het geheugen is, waar het zich in ons brein bevindt, hoe het geheugen func­tion­eert en hoe het komt, dat er bij het ouder wor­den sprake is van ver­min­derend geheugen. De vraag rijst dan bijvoor­beeld ook: in hoev­erre zijn onze herin­ner­in­gen betrouw­baar? Geven geschreven biografieën een juist beeld en klopt het ver­haal dan wel? Kor­tom: het zal een leerzame en inter­es­sante avond zijn! Mocht u deze avond onze gast willen zijn? U bent van harte welkom!

Namens Pas­sage afdel­ing Wezep/​Hat­te­mer­broek, Anneke van der Zande– Oud­shoorn.

Poster_Gezamenlijke_Jeugddienst_02122018.jpg