• ZON. 18 novem­ber
    Jezus zegt: Hemel en aarde zullen verd­wi­j­nen, maar mijn woor­den zullen nooit verd­wi­j­nen. (Mc 13:2432)

VROUWEN­CAFÉ — Op 4 okto­ber was er de work­shop ‘zwevende kralen­ket­ting’ in het vrouwen­café. De hele stamtafel lag vol met aller­lei mate­ri­aal en werk­plekken van de vrouwen. Ze zaten zich te ver­gapen aan de mooie glazen kralen en alle bling­bling. Het koffiemo­men­tje vooraf kon dit keer niet zo lang duren, want er moest gew­erkt worden.

Het licht was een beetje zuinig, maar met grote con­cen­tratie wer­den er de mooiste sier­aden gefab­riceerd. Alweer alle­maal tevre­den klanten die aan het eind van de avond naar huis gin­gen. Er waren wat nieuwe gas­ten gekomen en wellicht zien we hen een vol­gende keer weer. Noteer alvast de nieuwe datum, want dan gaan we het Adventsstuk maken en dan is het altijd volle bak: 29 novem­ber, zelfde plaats, zelfde tijd. Dan is er vast wel weer gele­gen­heid om elkaar bij te praten. Aan­melden vooraf is echt wel de bedoel­ing! Via de mail en in het vol­gende med­edelin­gen­blad wordt verdere info gegeven. Dit e-​mailadres wordt beveiligd tegen spam­bots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bek­ijken.

Poster_Gezamenlijke_Jeugddienst_02122018.jpg