• ZON. 18 novem­ber
    Jezus zegt: Hemel en aarde zullen verd­wi­j­nen, maar mijn woor­den zullen nooit verd­wi­j­nen. (Mc 13:2432)

ZANGERS GEZOCHT VOOR PRO­JEC­TKOOR — Voor een nieuw te vor­men pro­jec­tkoor zoeken we zangers die in 4 repeti­ties o.l.v. Joke Hooikammer-​de Graaf liederen willen instud­eren voor de laat­ste zondag van het kerke­lijk jaar op 25 novem­ber. Op deze bij­zon­dere zondag wor­den de overlede­nen van het afgelopen kerke­lijk jaar her­dacht. In het Lied­boek zijn er veel liederen te vin­den die passen bij deze zondag.

Daar­naast stud­eren we ook nog enkele stukken die passen bij de Eeuwighei­d­szondag. De repeti­tiedata zijn op de vol­gende don­derda­gavon­den van 20.00 uur tot 21.30 uur: 1, 8, 15 en 22 novem­ber. De repeti­ties vin­den plaats in de Kruiskerk, Kerk­weg 6 te Wezep. De liederen zullen wor­den uit­gevo­erd op zondag 25 novem­ber om 9.30 uur in de Kruiskerk te Wezep. Voor­ganger is ds. Han Wilmink. Organ­ist is Jan Fer­di­nand Hooikam­mer. Opgave en inlichtin­gen bij de diri­gente: Joke Hooikammer-​de Graaf, Dit e-​mailadres wordt beveiligd tegen spam­bots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bek­ijken.. (graag de stem­soort erbij vermelden)

Poster_Gezamenlijke_Jeugddienst_02122018.jpg